Fraktion 4 - pensionisterne

Blog

Årsmødedeltagere

Årsmødedeltagerne er valgt til at være det.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er rigtigt, at Årsmødet for fraktion 4 ikke er for almindelige medlemmer. Årsmødedeltagerne er nemlig de ualmindeligt seje medlemmer af fraktion 4, der har taget imod indbydelse til at deltage i det faglige møde, som pensionistudvalget i deres kreds har indkaldt til. De fleste steder er der én gang årligt et sådant møde, hvor der i lige kalenderår bliver valgt 2 til at deltage i Pensionistforum. Hvert forpligtende kredssamarbejde har 5 fora, herimellem et Pensionistforum.  Her bliver der så valgt 4 årsmødedeltagere for 2 år senest i november i lige kalenderår.

Mange af de pensionister, der stiller op arbejder også i kredsens pensionistudvalg.

Fraktion 4 - pensionisterne

Fraktion 4 er en fraktion under Danmarks Lærerforening for medlemmer på pension eller efterløn.

Udover de 44 årsmødedeltagere deltager også de 10 kongresdelegerede (de er valgt for 2 år på Årsmøde i lige kalenderår), og endelig er der formanden, hovedstyrelsesmedlemmet valgt af pensionerede medlemmer - altså fraktion 4. 

Så hvis du vil med til Årsmøde, så læg godt mærke til invitation fra pensionistudvalget næste år.