Fraktion 4 - pensionisterne

Blog

Har hovedforeningen din rigtige mailadresse ?

Nyt fra det ekstraordinære årsmøde for fraktion 4

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Har hovedforeningen din rigtige mailadresse?

Nyt fra det ekstraordinære årsmøde for fraktion 4.

Fraktion 4 - pensionisterne

Fraktion 4 er en fraktion under Danmarks Lærerforening for medlemmer på pension eller efterløn.

.Efter at have afholdt årsmøde på nettet var det dejligt igen at kunne mødes med repræsentanter fra hele landet. Mødet blev åbnet af vores hovedstyrelsesmedlem Jørn Kokkendorff, der fortalte om hovedstyrelsesarbejdet, og hvad der er sket med de temaer, vi på de forrige årsmøde vedtog at arbejde videre med:

Foreningens hjemmeside er blevet opgraderet, så det er lettere at finde emner, der vedkommer fraktion 4.

OBS:

Fra januar 2022 er alle medlemmer af foreningen, der er over 60 år, også medlemmer af Faglige Seniorer; nyheder herfra sendes ud over mail.

Fremover vil fraktion 4 medlemmer også over mail modtage 2 årlige nyhedsbreve samt indbydelser til pensionistkurser. Det er derfor vigtigt, at I går ind på foreningens hjemmeside under  ”MIN SIDE” og kontrollerer jeres mailadresse.

Eftermiddagens andet punkt stod foreningens formand Gordon Ørskov Madsen for. Vi fik en grundig orientering om, hvad der sker i hovedforeningen på nuværende tidspunkt og hvilke forhandlinger, man er i gang med i forbindelse med ændringer i folkeskolen. Det var dejligt at høre om optimistiske tegn i forhandlingsfællesskaberne.

Dagens sidste punkt handlede om fastholdelse af medlemmer; her blev der udvekslet erfaringer, som der kan arbejdes videre med.

Og så blev der tid til en sejltur på Furesøen.

Torsdag formiddag blev brugt til opfølgende gruppearbejde om det decentrale pensionistarbejde.