Fraktion 4 - pensionisterne

Fraktion 4 - pensionisterne

Blog

Ingen seniorkurser i år

Både Nordisk Pensionisttræf og Danmarks Lærerforenings seniorkurser er aflyst i år.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På grund af risikoen for smitte med Covid 19, har det været nødvendigt at aflyse både Nordisk Pensionisttræf og foreningens seniorkurser. Selv med ”den grønne kurve” vil der være risiko for smitte hele sommeren. Derfor kan vi ikke samles i grupper af den størrelse til arrangementer, hvor der ikke er mulighed for at holde to meters afstand til hinanden. Vi ville jo alle være i risikogruppen. Og derudover ved vi ikke om Sinaturhotellerne kan modtage gæster i juni og juli.

På samme måde vil langt de fleste af – om ikke alle – de arrangementer, der har været planlagt rundt om i kredsenes seniorklubber/pensionistafdelinger nok blive aflyst. Sommerudflugter med 50 60-90 årige sammen i en bus kan jeg ikke forestille mig, at nogen af os ville turde melde os til. Og det er på nuværende tidspunkt svært at forudsige, om der er åbnet op for restauranter og seværdigheder i maj og juni.

Fraktion 4 - pensionisterne

Fraktion 4 er en fraktion under Danmarks Lærerforening for medlemmer på pension eller efterløn.

Vi må væbne os med tålmodighed og passe godt på os selv og hinanden til situation har ændret sig så meget, at vi kan begynde at mødes igen – også i Danmarks Lærerforenings regi.

Powered by Labrador CMS