Fraktion 4 - pensionisterne

Blog

Link til "Særligt for pensionister"

Nu bliver det let at finde medlemsfordelene

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mange har haft svært ved at finde ind til de sider, på Danmarks Lærerforenings hjemmeside, der henvender sig til pensionister. Det er nu blevet meget nemmere. Der er oprettet et link på forsiden. Se billedet herover.

Her kan du finde alle medlemsfordelene, og det er her, du kan finde oplysninger om seniorkurserne og her du tilmelder dig dem. Når de ellers bliver oprettet. Det gør de ikke i år, på grund af usikkerhed om COVID-19 situationen. Mon ikke verden ser helt anderledes, og bedre, ud til næste år?

Fraktion 4 - pensionisterne

Fraktion 4 er en fraktion under Danmarks Lærerforening for medlemmer på pension eller efterløn.

Men du kan se, om det er muligt at leje et af foreningens sommerhuse eller en af ferielejlighederne. Uden for skoleferierne er der pensionistrabat på ferieboligerne.

Og du kan læse om muligheden for 3% i rente på din lønkonto i Lån&Spar Bank og om muligheden for bonus, når du handler, hvis du melder dig ind i Forbrugsforeningen. Hvis du er medlem af DLF.

Og om lånemuligheder og meget mere ............

Prøv linket og kig dig omkring på siderne.

https://www.dlf.org/