Sponseret indhold

Ree Park Safari og Kahoot præsenterer: Skoledysten

Sponseret indhold

Sponseret indhold: Undervisning møder underholdning - Ree Park Safari har slået sig sammen med Kahoot!

Ree Park Safari & Kahoot præsenterer Skoledysten. Sammen har vi lavet noget helt nyt, som hedder: "Skolemesterskabet i Naturbevarelse."

Publiceret Senest opdateret

I Skoledysten dyster klassen mod skoler i hele landet om fede præmier og klassen deltager samtidig i Skolemesterskabet i Naturbevarelse og om, at blive Danmarks bedste klasse i Naturbevarelse.

Skoler lærer om vores smukke natur og mange dyr på en sjov måde og legende måde i Skoledysten, og det er her undervisning møder underholdning.

Månedlige udfordringer og Kahoot!

Sponseret blog: Ree Park Safari og Kahoot præsenterer: Skoledysten

Deltag i Skolemesterskabet i Naturbevarelse og bliv Danmarks bedste klasse i naturbevarelse. I Skoledysten lærer eleverne om vores smukke natur og mange dyr på en sjov og legende via Kahoot!. Der er præmier og ny dyst hver måned med fede præmier. Finalen afholdes inden afslutningen af skoleåret 2024. Hovedpræmien til den klasse der har klaret sig bedste i Skoledysten er et ”Sov på Savannen ophold” for hele klassen til en værdi af 7.000 kr.

Denne konkurrence tager læring om naturen til nye højder ved at tilbyde klassen månedlige opgaver, som er pointgivende i forhold til den samlede score.

Med integrationen af Kahoot! Har Ree Park en mission om at gøre læring ”awesome”, blandt andet ved et fællesskab om kærligheden til naturen og dens vilde dyreliv.

Naturbevarelse bliver på denne måde en legende opgave, der engagerer og motiverer eleverne til at blive dygtigere naturbevaringsforkæmpere.

Hvordan fungerer det?

En af de centrale aspekter ved Det Danske Skolemesterskab i Naturbevarelse er muligheden for at deltage som en klasse. Lærere kan tilmelde klassen og vil herefter ca. 1 gang månedligt modtage mail med en ny Kahoot quiz.

Quizzen kan stå alene som lærerig underholdning, eller åbne op for mere dybdegående arbejde på klassen med aktuelle emner. 

Eleverne præsenteres for Skoledysten og skal sammen som et team for at løse opgaverne og kan følge deres samlede score. Dette fremmer samarbejde, kommunikation og solidaritet i klassen, og det opmuntrer eleverne til at dele deres viden og erfaringer, mens de udforsker naturen sammen.

Finalen i Ree Park Safari og præmier undervejs.

Danmarks bedste klasse i naturbevarelse

Højdepunktet i konkurrencen er Den store finale, som finder sted i Ree Park Safari inden sommerferien 2024!

Her samles de fem skoler, der har samlet flest point gennem året, til en spændende konkurrence for at afgøre, hvem der fortjener titlen som Danmarks bedste klasse i Naturbevarelse. Hovedpræmien i Skoledysten Hovedpræmien er en ”Sov på Savannen” lejrskole udflugt for hele klassen all inclusive. Værdi: kr. 7.000,-

Derudover donerer vi et beløb, der matcher jeres pointscore til naturbevarelse i Masai Mara.

Læs mere om konkurrencen på reepark.dk

Ree Parks arbejde med Naturbevarelse

Ree Park Safari arbejder med bevarelse ikke blot i og omkring safariparken, men også ude i den rigtig vilde natur i Masai Mara i Kenya.

Vi er nok mest kendte for arbejdet med at bevare truede dyrearter i fangenskab, men mindst lige så vigtigt er vores naturbevarelsesarbejde i den fri natur. Dét dækker dels over den indsats, vi gør for vores hjemmehørende vilde dyre- og plantearter på Djursland, men langt den største del af vores arbejde har siden 2012 ligget i Masai Mara i Kenya.

Læs om projekter omkring naturbevarelse

Bliv partner med Safariskolen

Hvis din skole indgår i et partnerskab med Ree Park Safaris skoletjeneste Safariskolen, har I en unik mulighed for at eleverne kan fordybe sig i dyrenes fascinerende verden. Sammen med dygtige guider får eleverne hands-on erfaring med vilde dyr og naturbevarelse. Dette partnerskab giver mulighed for uddannelse og inspiration, der varer livet ud. Med et partnerskab kan klassen frit benytte parken hver dag hele året, til priser der er skruet helt i bund, for at engagere den kommende generation af naturbevarer.

Læs om at blive partner

Sov på savannen

Overnat midt i savannen i Ree Park Safari, vågn op til eksotiske dyr og lær om natur og dyreliv på en uforglemmelig lejrskoleoplevelse. Skab minder og styrk forbindelsen til naturen med Ree Park Safari.

Læs mere om overnatning