Anne Rosenskjold

Kreatid for de store elever 😀

Kreativ opgave for de større elever om ligheder og forskelle mellem religionerne.

BemĂŚrk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskÌring, ligesom det desvÌrre ikke har vÌret teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I dette nummer af Folkeskolen handler det om kreativitetens styrke i undervisningen. Jeg kunne ikke være mere enig, så sender hér mit forslag til, hvordan det kan gøres i faget Kristendomskundskab :)

Anne Rosenskjold

Anne Rosenskjold var folkeskolelÌrer i 16 ür, før hun forlod folkeskolen efter reformen og lov 409. I dag arbejder hun blandt andet som lÌrer pü en friskole, skriver lÌrebøger og laver undervisningsfilm, giver foredrag om undervisning i religion og sidder med i ReligionslÌrerforeningens bestyrelse.