Anne Rosenskjold

Blog

Sådan laver du sommerferiens besøg i kirker til en sjov skattejagt for dine børn

Elsker du også at besøge kirker, borge, slotte og templer i din sommerferie? Og ville du også ønske, at du ikke skulle jappe dig igennem oplevelsen, fordi dine børn bare ikke har det på samme måde? Så læs med her…

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med inspiration fra Da Vinci mysteriet og diverse mystery-rooms har jeg lavet en slags skattejagt, som gerne skulle fungere i de fleste kirker. Man kan evt. spice skattejagten op med små spiselige præmier undervejs, eller gøre det til en konkurrence, hvor vinderen får et eller andet.

Skal man besøge en moske, et tempel, en borg elle andet ændrer man bare i spørgsmålene. Ved man præcis hvilket sted man skal besøge, kan man jo google lidt på forhånd, så skattejagten er skræddersyet til det bestemte rum.

På jagt i kirke-rummet

Husk, at denne leg foregår helt stille og rolig med respekt for de andre besøgende.

Download og print skattejagten - og rigtig god fornøjelse 😊

Anne Rosenskjold

Anne Rosenskjold var folkeskolelærer i 16 år, før hun forlod folkeskolen efter reformen og lov 409. I dag arbejder hun blandt andet som lærer på en friskole, skriver lærebøger og laver undervisningsfilm, giver foredrag om undervisning i religion og sidder med i Religionslærerforeningens bestyrelse.