Folkeskolens billedkunstrådgiver

Blog

Billedkunst : Hvem elsker ikke gratis materiale?

Jeg ELSKER at blive inspireret og endnu mere, når jeg kan dele materialer med andre lærere. Jeg ELSKER også at modtage og prøve nye materialer, og jeg ELSKER at få lov til at være med i testgrupper og dele min erfaring.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens billedkunstrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Sarah Urgaard er Folkeskolens billedkunstrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: sarahurgaard@live.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg ved, at der i skrivende stund er noget spændende på vej i posten, som jeg får lov til at teste med mine billedkunstglade elever. Mere om det en anden gang. 

Noget helt andet er nemlig, at jeg sidste år blev begavet med en bog, som jeg desværre ikke selv kunne bestille, fordi jeg ikke havde en 1.klasse, eller som minimum var på en skole med 1.klasse. Min samvittighed tillod ikke at jeg bestilte, når jeg ikke levede op til kravene. Så havde jeg nemlig bestilt et helt klassesæt, af de her fantastiske Asger Jorn bøger. Heldigvis var der en sød bekendt der tænkte på mig, og derfor gav mig en bog i gave. Og den har jeg været rigtig glad for. 

Men måske har du en 1.klasse 

Musem Jorn giver nemlig gratis klassesæt af de her sjove forsøgsbøger, med Asger Jorn tema. Det er 100 forsøg, som kan laves hjemme ved køkkenbordet eller i et eksperimenterende billedkunstlokale.

Skynd dig ind og bestil en tidlig julegave til dine elever i 1.klasse, så kan de nemlig få en gratis bog hver. Du finder Facebookgruppe linket lige her : https://www.facebook.com/212221732124258/posts/2751206508225755/

Eller det direkte link til Musuem Jorn lige her : https://100xjorn.dk/