Folkeskolens billedkunstrådgiver

Blog

Endelig!! Den nye prøvevejlendning til billedkunst

Læs om sammenhængen mellem prøven, faget og folkeskolens formål. Varme fra trykken, klar til læsning.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens billedkunstrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Sarah Urgaard er Folkeskolens billedkunstrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: sarahurgaard@live.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Find den nye prøvevejlendning for faget billedkunst lige her:

http://læse om sammenhængen mellem prøven, faget og folkeskolens formål.

Personligt synes jeg, at denne slags krav og beskrivelser, skal være klar, inden et hold overhovedet begynder at modtage undervisning i faget. 

Underviseren skal jo sigte imod et indhold og en ramme, som gør eleverne i stand til at opfylde alle krav, og klare sig godt i processen. 

Hvordan det kan være okay, først at udstikke rammer og indhold så sent, det kommer jeg næppe til at forstå. Det er nok bare mig, som godt kan li' at have det overordnede på plads, inden et projekt sættes igang.

Men uanset hvor forberedt man føler sig, så er prøvevejlendningen her i hvert fald nu. Nu ved I, i det mindste hvad der helt præcist forventes af jer.

Og alle os der arbejder i indskolingen og på mellemtrinnet, vi ved nu endnu mere om, hvad undervisningen skal stile imod.