Folkeskolens billedkunstrådgiver

Blog

Fernisering og udstilling

Torsdag d. 28. marts afholder min skole fernisering i anledning af vores nye store fællesværk. Det kræver planlægning og samarbejde.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens billedkunstrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Sarah Urgaard er Folkeskolens billedkunstrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: sarahurgaard@live.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Når der er lagt så meget tid og energi i et meget stort kunstværk , så skal det også markeres på højtidelig vis. 

Derfor har jeg inviteret alle skolens lærere og klasser, med dertilhørende forældre, til at komme og indvie vores nye kunstværk.

Det er et værk som omfavner den diversitet skolen rummer og som fejre, at alle er forskellige men stadig hører til.

Sådan en fernisering kræver, at vi alle leger med. Vores servicemedarbejdere hjælper med at gøre alt det praktiske klar, vores kære skoleleder Klaus Da Cunha kommer og siger nogle bevingede ord og klipper snoren, skolens dygtige musiklærere spiller op til fælles (fugle)sang og vores lokale købmand sørger for lidt godt til alles ganer. Jeg selv skal koordinere alt og alle, og sørger for at intet mangler så alle får en god oplevelse. Ikke mindst lærere og elever, så de har lyst til at hoppe med på mit næste (skøre) billedkunst projekt :P