Folkeskolens billedkunstrådgiver

Blog

Glemmer du, så husker jeg, kære nye undervisningsminister

2013 er efterhånden længe siden, men for mange, er det stadig friskt i hukommelsen. Det gør stadig ondt og der er ikke gjort megen indsats for at undskylde eller vende skuden. Vi har ikke engang fået en arbejdstidsaftale. Men vi vil stadig gerne folkeskolen!

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens billedkunstrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Sarah Urgaard er Folkeskolens billedkunstrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: sarahurgaard@live.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære nye undervisningsminister

Jeg glæder mig til, at du nu skal stå ved roret. Jeg forventer at høre dig tale folkeskolens sag, jeg forventer, at du gøre dig umage og jeg forventer, at du er med til at genetablere den respekt som folkeskolen og lærerstaben mistede, da reformen blev indført, og Lov 409 trådte i kraft. Jeg forventer, at du er med til at gøre folkeskolen god igen, for vi er mange som stadig vil folkeskolen, men vi er også mange, som er tæt på at give op. Vi er mange, som snart ikke kan holde til mere.

Vi vil vores elever det bedste, vi vil have at de og folkeskolen skal lykkedes. Det har de fortjent. Det har folkeskolen fortjent. Vi har fortjent en bedre folkeskole.

Du skal ikke være bekymret. Vi, Danmarks lærere, vil gerne hjælpe dig på vej, når du indtager din nye rolle som undervisningsminister. Vi tror på dig og vi ønsker, at du skal lykkes med at gøre folkeskolen til folkets skole igen.

De bedste hilsner, en helt almindelig lærer i folkets skole.