Folkeskolens billedkunstrådgiver

Blog

Inspiration dagen derpå del 2

Endnu flere glade, stolte og kreative lærere og pædagoger har delt billeder fra Billedkunstens Dag. Jeg synes jeg vil dele dem med jer. Der er så meget inspiration at hente :)

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens billedkunstrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Sarah Urgaard er Folkeskolens billedkunstrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: sarahurgaard@live.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Karen Lise Kaspersen fra Pedersborg skole i Sorø, har sendt mig billeder fra deres spændende projekt. De fandt inspiration i Billedkunst kataloget fra 2018, da de havde valgt at arbejde med blomsterbede, lavet af bl.a. flasker og plastik.

5. Årg lilla/lyserød 6. Årg. Blå 7. Årg rød 8. Årg orange

"Det blev SÅ godt, og eleverne gik meget op i det. Og bede, der blev bygget (af træ fra forældre), grus der blev kørt til pallerammer-bede, vinduer blev pudset, så beden kunne ses! blade klippet og flasker malet 👍🏼 Der skulle bruges mange flasker (også flere end vi troede) og der var lidt udfordringer med bedene, på sådan en beton skole har man jo ikke lige et stort flot rundt bed." - Karen Lise Kaspersen 

Margit Fokdal Pedersen fra Vamdrup skole har også delt deres billeder fra Billedkunstens Dag. De har lavet en masse forskellige projekter

  • Frugtskåle i" rivepapir"
  • Snefnug på tungen
  • Yarnart /street art
  • Fælles puslespil i kæmpe brikker
  • Vinterbilleder med glade børn der holder i hånden

Mellemtrinnet på friskolen Al-irchadskolen i Helsingør har også markeret Billedkunstens Dag. De har lavet nogle meget smukke og store mandala ligende tegninger.

Det har været dejligt at følge med i alle de fede og smukke projekter jeg har fået tilsendt. Jeg glæder mig allerede til næste år :)