Folkeskolens billedkunstrådgiver

Blog

Min sidste dråbe af overskud...

... Blev nænsomt dryppet ned i en lille klippe-klister julehilsen, til min 3.klasses elever.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens billedkunstrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Sarah Urgaard er Folkeskolens billedkunstrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: sarahurgaard@live.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For selvom reformen stadig er tung at bære, skoledagene er alt for lange og vi inkluderer numsen ud af bukserne, så skal vi stadig huske at vise hinanden, lærere, kolleger,  elever og forældre, at vi er glade for og i hinandens selskab. 

Selvom hverdagen er rigtig hård engang imellem, selvom vi løber så hurtigt, at hverken ben eller hovede kan følge med, så bliver vi nød til at huske hinanden på, at nok skaber vi ikke rammerne, men vi kan bestemme stemningen i rammerne.

Så imens politikerne læser videre i alle de undersøgelser de har bestilt, som viser, at skolereformen intet godt har bragt med sig, i de 4 år den har været implementeret, så klemmer jeg det sidste overskud ud og giver mine elever nogle skønne, rare og hyggelige skole(jule)dage, så de bagefter kan gå glade hjem, på en velfortjent juleferie.

Men inden da, så skal de have en kærlig hilsen med sig. En lille slikkepind, pakket ind i Rudolf og med et ønske om en god jul fra deres lærer.

Du skal også have en lille hilsen med dig. Jeg håber, at du får en fantastisk jul. Jeg håber for os alle, at vi kan se frem til et nyt år, med mere ro, mere fordybelse og betydelige positive ændringer af vores arbejdsvilkår og børnenes skolegang.

Glædelig jul og rigtig dejlig juleferie, når du når så langt!