Folkeskolens billedkunstrådgiver

Blog

Når det skal gå hurtigt i billedkunst

Nogen gange skal man bare lave noget enkelt, hurtigt og lige til at gå til. Når jeg står i de situationer, så er det ofte fordi, at det ikke giver mening at starte op på noget nyt. I dag var en af de dage.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens billedkunstrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Sarah Urgaard er Folkeskolens billedkunstrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: sarahurgaard@live.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Enkel julepynt, som alle kunne holde ud at se på hele december. Det blev 3D stjerner i loftet.

Man skal ikke kimse af øvelsen med at bruge en skabelon og klippe med en saks. Ikke alle får en saks i hånden som små, og mange mangler øvelse.

I dag blev den evne støvet af, da 5.klasse lavede en helt enkel stjernehimmel. 

Nettet flyder jo over med skabeloner, så det er bare at komme igang. 

I morgen har skolen klippeklisterdag, og så skal der virkelig skrues op for julepynten.