Folkeskolens billedkunstrådgiver

Blog

Når servicemedarbejderne er en vigtig samarbejdspartner

Nok snakker man meget om, at samarbejdet mellem pædagoger og lærere er helt uvurderligt og så vigtigt. Jeg påstår, at samarbejdet med mine servicemedarbejderkolleger og jeg er mindst lige så vigtigt. Ihvertfald når man er bidt af en gal malerpensel.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens billedkunstrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Sarah Urgaard er Folkeskolens billedkunstrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: sarahurgaard@live.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg må indrømme, at mine skøre billedkunstidéer ikke altid kunne føres ud i livet, hvis jeg ikke først havde allieret mig med skolens flittige servicemedarbejdere. 

Jeg har uendelig mange projekter på tapetet, men desværre har jeg ikke nok timer på skemaet, eller i døgnet for den sags skyld. Men indimellem tager jeg mig tid og så får jeg service med på en skør idé. 

Det sidste nye er, at jeg har fået bygget en større trækonstruktion, til vores udstilling til Billedkunstens Dag.

Service er guld værd! Hvis bare man taler samme sprog, afstemmer forventninger, kommunikerer, spørger pænt og i god ting, så tror jeg alt er muligt :)

Så husk, hjælp hinanden, brug hinanden og løft opgaverne sammen. Sådan tror jeg, at man sammen laver den bedste skole. 

Min altid hjælpsomme servicekollega på Kobberbakkeskolen i Næstved.

Endnu en uundværlig servicekollega på Vamdrup skole, som også giver en hånd med.