Folkeskolens billedkunstrådgiver

Blog

Nedtælling til Billedkunstens dag-udstilling

På mandag begynder Billedkunstens Uge på Kobberbakkeskolen afd. Sydby i Næstved. Skolen består af almen og speciel klasser. Vi samler igen elever og pædagogisk personale om et fælles kunst projekt.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens billedkunstrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Sarah Urgaard er Folkeskolens billedkunstrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: sarahurgaard@live.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På min skole arbejder vi med Billedkunstens Uge, i stedet for Billedkunstens dag. 

Dagen er jo altid onsdag i uge 11, men hos os, har vi brug for mere tid og mere fleksibilitet. Derfor er det ud over en hel uge. 

Fra mandag til og med torsdag i næste uge, arbejder elever fra både almen til spec., fra 0. til 9.klasse, med billedkunst på alle mulige måder.

Sidste år, var første gang, at Kobberbakkeskolen afd. Sydby, markerede Billedkunstens Uge. Det var en skøn oplevelse, som bragte børn, forældre, service- og pædagogisk personale tættere sammen, omkring et fælles projekt.

I år gentager vi succesen, denne gang med temaet "vores by".

I skrivende stund, sidder jeg i min stue. Mit barn ligger syg på sofaen og hviler sig, imens tilmeldingerne fra skolens lærere tikker ind i min AULA indbakke. Allerede nu, kan jeg kan fornemme, at udstillingen måske bliver en smule større end forventet, en del større end den var sidste år, og jeg tror jeg skal fordoble indkøbet af saftevand, vindruer og småkager til ferniseringen om fredagen.

(billedet er udlånt af Jan Kronsell