Folkeskolens billedkunstrådgiver

Blog

Vi har fået *PIP*

D. 13. marts - Billedkunsten Dag. Send mig billeder af elevernes processer og produkter og så vil jeg dele dem i et fælles indlæg til alles inspiration.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens billedkunstrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Sarah Urgaard er Folkeskolens billedkunstrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: sarahurgaard@live.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På Kobberbakkeskolen afd. Sydby arbejder børnene stadig på deres fugle til den store udstilling.

Min kollega er mega stolt af sine elever, som har produceret nogle fantastiske fugle. 

Hvad har I lavet på Billedkunstens Dag? Send mig en mail på sarahurgaard@live.dk med billeder og skolens navn, og så vil jeg dele dem her, så vi kan inspireres af hinanden :)

Min kollega sendte billeder af disse smukke fugle: