Folkeskolens historie- og samfundsfagsrådgiver

Folkeskolens historie- og samfundsfagsrådgiver

Besøg Borgen og få inspiration til din undervisning.

Folketinget inviterer til gratis kursusdag gennem FALIHOS. Der er meget undervisning at hente om vores demokrati.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu har du muligheden. Grib den. Den er tilmed gratis.

Folketingets hjemmeside rummer undervisningsmateriale til brug i samfundsfag og historie. Det har blandt andet flere gange været omtalt her på bloggen. 

Mandag d. 30/3- 2020, kl. 13- 16 er det muligt at deltage i en kursuseftermiddag på Christiansborg. Du får inspiration til din undervisning, en rundtur på Borgen og gratis undervisningsmateriale.

Det er næppe heller ikke nogen særlig velbevaret hemmelighed, at denne blog er vild med gratis undervisningsmateriale og ditto kursusforløb.  Det eneste du skal gøre er at klikke på linket nedenfor, og tilmelde dig på FALIHOS hjemmeside.

Folkeskolens historie- og samfundsfagsrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Janus Neumann er Folkeskolens historie- og samfundsfagsrådgiver. Hans opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i fagene – så du er meget velkommen til at kontakte ham, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: janusneumann@hotmail.com

Det er muligt, du er velbevandret i undervisingsfilm og andet undervisningsmateriale fra Folketinget. FALIHOS står for oplæg om, hvordan Folketingets tilbud kan bruges i netop din årsplan i relation til demokrati, økonomi og EU. 

Vel mødt til en udbytterig eftermiddag. Husk, du skal igennem security, så kom i god tid.

God søndag aften derude.

http://www.falihos.dk/falihos/arrangementer/