Folkeskolens idrætsrådgiver

Blog

Webinar om rapporten ’Status på idrætsfaget 2018’

D. 12. juni kl. 14:15 i år kan du få den nyeste forskning om idrætsfaget. UC SYD inviterer til webinar om rapporten ’Status på idrætsfaget 2018’.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foto: Google.com

Nu kan du få den nyeste forskning om idrætsfaget! Der inviteres til webinar tirsdag d. 12. juni kl. 14:15, hvor rapporten ”Status på idrætsfaget 2018” – SPIF18 præsenteres. Rapporten er lavet i et samarbejde mellem UC SYD og Dansk Skoleidræt.

Det kræver ingen tilmelding at følge selve webinaret – og for dem der ikke har mulighed for at se det ’live’, ligger det bagefter online.

Folkeskolens idrætsrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Trine Hemmer-Hansen er Folkeskolens idrætsrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: trinehemmer@hotmail.com

Der vil desuden blive mulighed for at stille spørgsmål til rapportens forfattere.

Se en kort præsentationsvideo omkring webinaret:

https://youtu.be/Ygt8sSQK7Q4  

Læs desuden nyheden inkl. guide til at deltage i webinaret:

 https://www.ucsyd.dk/…/fa-den-nyeste-viden-om-idraetsfaget-…