Folkeskolens religionsrådgiver

Blog

Har du noget på hjerte?

Der er læringsfestival og fagenes festival i Bella Centeret onsdag og torsdag. Ses vi?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi udvikler vores fag og praksis via vidensdeling, debatter og gensidig inspiration. Dette kan foregå på mange måder. Man kan læse og skrive blogs som denne. Man kan tale med kollegerne i nærområet.

Man kan også skrive sig op til en bunke nyhedsbreve, tjekke læringsportaler, deltage i de faglige foreningers seminarer og tage forbi CFU.

Festival

Folkeskolens religionsrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Janne Skovbjerg er Folkeskolens religionsrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: jann0350@skiveskoler.dk

Så er der også mulighed for at tage på faglig festival. Jeg plejer at tage til på bogmessen i Aarhus. Jeg elsker at gå rundt og bladre i bøgerne, se nyhederne fra forlagene og måske endda få en samtale eller to med forfatterne.

I år tager jeg til læringsfestivallen i Bella Centeret. Ikke mindst fordi der samtidig afholdes fagenes festival. Der kan man nemlig møde læringskonsulenterne fra de forskellige fag, høre oplæg om de nye tiltag fra ministeriet og andet godt.

De faglige rådgivere

I år vil I også kunne møde flere af de faglige rådgivere fra Folkeskolen.dk. Vi er flere, der har fået plads i undervisningsministeriets faglige udvalg de næste tre år. Vi skal bl.a. rådgive ministeriet om udviklingen i faget og kvalificere ministeriets indsatser indenfor faget. Det er en god mulighed for, at lærernes stemmer bliver hørt, der hvor beslutningerne bliver taget.

Har du noget på hjerte?

Hvis du har noget, du gerne vil drøfte, kunne det være hyggeligt, du kom forbi og sagde hej. Skal du ikke af sted, er du meget velkommen til at skrive i kommentarfeltet herunder.