Blog

En opfordring...

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære alle medlemmer af fagfællesskabet.

Dette er en opfordring til jer. Lige nu får en masse af jer nye kolleger i faget håndværk og design. Fortæl de nye kolleger om fagfællesskabet og inviter dem til at melde sig ind på www.haandvaerkogdesign.net. Det er gratis. Giv jer tid i faggrupperne til at se en eller flere videoer i fællesskab og lad det være udgangspunkt for jeres kommende samarbejde. Det kan være en fælles platform, hvor jeres forskellige erfaringer, som nyuddannede og erfarne lærere eller med en anden faglig baggrund, kan komme i spil. Måske fører jeres samarbejde endda til, at I får en ide til en video, som I vil producere i fællesskab?

God arbejdslyst. Venlig hilsen Hanne Schneider

Håndværk og Design - et video-fagfællesskab

Fagfællesskabet Håndværk og Design er et professionelt fællesskab for lærere, pædagoger, studerende og undervisere ved professionshøjskoler. Det er &LEARNING, der har taget initiativ til og udviklet fagfællesskabet i tæt samspil med en række håndværk og design-undervisere. Det er et online læringsrum med korte videoer af god og inspirerende undervisningspraksis i danske grundskoler. Videoerne bruges som afsæt til refleksion, inspiration, dialog og udvikling i faget håndværk og design. Fagfællesskabets redaktionsgruppe er penneførere på denne blog. Fagfællesskabet findes på www.haandvaerkogdesign.net