Blog

Hvad gør vi nu?

Kan det fortsætte og udvikles ? Fagfællesskabet håndværk og design www.haandvaerkogdesign.net mangler opdrift.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mange er glade for at se videoerne på www.haandvaerkogdesign.net. Mange har haft glæde af og er blevet udfordret ved at skabe videoerne. Mange kan se potentialer i at dele praksis i form af selvproducerede videoer. Mange har forholdt sig til og lært nyt om undervisning i håndværk og design.

MEN - hvad gør vi nu, hvor vi har fået afslag på ansøgninger om økonomisk støtte og der ikke længere er midler og arbejdskraft?

Alle gode kræfter indkaldes derfor til åbent møde onsdag d. 7. Februar kl. 16.30 på KPH Enghavevej 80-82 3 sal, 2450 København.

Håndværk og Design - et video-fagfællesskab

Fagfællesskabet Håndværk og Design er et professionelt fællesskab for lærere, pædagoger, studerende og undervisere ved professionshøjskoler. Det er &LEARNING, der har taget initiativ til og udviklet fagfællesskabet i tæt samspil med en række håndværk og design-undervisere. Det er et online læringsrum med korte videoer af god og inspirerende undervisningspraksis i danske grundskoler. Videoerne bruges som afsæt til refleksion, inspiration, dialog og udvikling i faget håndværk og design. Fagfællesskabets redaktionsgruppe er penneførere på denne blog. Fagfællesskabet findes på www.haandvaerkogdesign.net

Har du gode ideer eller synes du bare, at det vil være ærgeligt at slukke og lukke - er du meget velkommen.

Vi har brug for at vide, hvem der kommer, så giv besked nu på en mail til redaktion@haandvaerkogdesign.net.