Blog

Min egen læring

Et tema, der bliver foldet ud i videoen ”Refleksioner over videoen ”Den æstetiske dimension i håndværk og design””. Den første af sin art på www.haandvaerkogdesign.net

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tonie Kristoffersen har, som deltager i Fagfællesskabet lynkursus i september og oktober, produceret to videoer, som nu inviterer til debat på sitet.

Andre videoer, produceret af kursusdeltagere er på vej.

Vil du også prøve kræfter med at filme sekvenser af din egen undervisning i håndværk og design med henblik på at dele på www.haandvaerkogdesign.net , gennemfører vi endnu et gratis lynkursus i København, når der er minimum 10 tilmeldte. Det er muligt at etablere kursusforløb andre steder i landet mod betaling.

Håndværk og Design - et video-fagfællesskab

Fagfællesskabet Håndværk og Design er et professionelt fællesskab for lærere, pædagoger, studerende og undervisere ved professionshøjskoler. Det er &LEARNING, der har taget initiativ til og udviklet fagfællesskabet i tæt samspil med en række håndværk og design-undervisere. Det er et online læringsrum med korte videoer af god og inspirerende undervisningspraksis i danske grundskoler. Videoerne bruges som afsæt til refleksion, inspiration, dialog og udvikling i faget håndværk og design. Fagfællesskabets redaktionsgruppe er penneførere på denne blog. Fagfællesskabet findes på www.haandvaerkogdesign.net