Back to school.  Textbooks stacked on wooden school desk in front of green chalkboard.  Classroom setting.

Matematiklærerforeningen

Blog

Invitation til konferencen om matematik på ældste trin

Forlaget MATEMATIK, Danmarks Matematiklærerforening, inviterer til konference og workshops om matematik på ældste trin.

Publiceret Senest opdateret

Matematiklærerforeningen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forlaget MATEMATIK, Danmarks Matematiklærerforening, inviterer til konference og workshops om matematik på ældste trin. Konferencen afholdes torsdag den 26. april 2018 kl. 9.00-16.00 i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.

I en årrække har Danmarks Matematiklærerforening haft fokus på eleverne på ældste trin, ligesom vi også har udviklet gode og brugbare digitale og analoge materialer. Men det er ikke længere nok. Deltag i denne konference, hvor vi specielt sætter fokus på ældste trin

I dagens program vil Professor Henrik Kragh Sørensen, Institut for Naturfagenes Didaktik, Københavns Universitet, blandt andet holde oplæg om matematikkens rolle, og om hvorfor matematik er på skemaet.

Lektor Mikael Skånstrøm og konsulent Klaus Fink vil give nogle bud på den gode matematikundervisning uden alt for stor forberedelse og uden lærerbogsafhængighed. Og hvordan kan faget matematik bidrage til elevernes almene dannelse?

I workshops kan du blandt andet beskæftige dig med Matematikken i lokalområdet, Matematikan, GeoGebra, 10-20-30 minutter og de skriftlige prøver i den daglige undervisning. Emner der kan understøtte dig med ideer til dit arbejde med matematik på ældste trin.

Læs meget mere om konferencen i programmet, som er vedlagt.

Powered by Labrador CMS