Blog

Konference om PISA

Forlaget MATEMATIK, Danmarks Matematiklærerforening, inviterer i samarbejde med DPU, Aarhus Universitet til konference om PISA i anledning af udgivelsen af bogen PISA-matematik.

Publiceret Senest opdateret

Matematiklærerforeningen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forlaget MATEMATIK, Danmarks Matematiklærerforening, inviterer i samarbejde med DPU, Aarhus Universitet til konference om PISA i anledning af udgivelsen af bogen PISA-matematik.

Konferencen afholdes mandag den 8. maj 2017 kl. 10.00-16.00 på DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Festsalen, 2400 Købehavn NV.

PISA-resultaterne fylder meget både i skoleverdenen, i hjemmene og i medierne. Vi går i bogen og på konferencen bag om PISA-2015 undersøgelserne og diskuterer og debatterer konkrete problemstillinger i forhold til PISA.

På konferencen vil fagpersoner og forfatterne give et indblik i, hvordan testene udfærdiges samt debattere målingernes pålidelighed for derigennem at diskutere, hvordan man anvender PISA resultaterne.

Læs meget mere om konferencen i programmet her

Pris kr. 595,00 pr. person eksklusiv moms.

Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 1. maj 2017.