Blog

Universet

- årets tema for Matematikkens Dag

Publiceret

Matematiklærerforeningen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forlaget MATEMATIK udgiver igen i år et materiale til brug for Matematikkens Dag. Årets tema er UNIVERSET.

Fredag den 30. september 2016 afholder Danmarks Matematiklærerforening en konference i Odense med præsentation af materialet UNIVERSET.

 Læs mere og tilmeld dig her

Temaet UNIVERSET indeholder elevoplæg og lærervejledninger til alle skolens trin. Oplæggene er i overenstemmelse med Fælles Mål.

Årets tema UNIVERSET indeholder inspiration til at give eleverne nogle læringsoplevelser om blandt andet planeterne i solsystemet, raketbygning og affyring, om himmelrummet og måneformørkelse - i samspil med matematik.Materialet er opbygget af en række emner, der gennem spændende opgaver giver eleverne mulighed for fordybelse.Emner fra bogen bruges som events på Matematikkens Dag 2016 på skoler over hele landet.Vi tror, at lærere og elever vil finde relevant stof til arbejdet med matematikken på skolen set i dette perspektiv.I vil sikkert finde finurlige nye oplysninger, som I enten ikke har hørt om eller har glemt.

Blandt bogens temaer kan man finde opgaver til alle klassetrin. Til temaerne foreligger lærerkommentarer, som giver dels vejledning, dels ideer til videre arbejde med det enkelte tema og som samtidig giver sammenhæng mellem teamet og Fælles Mål.

Powered by Labrador CMS