Blog

Universets energi – Minikonference

Energi i naturfagene og matematik

Publiceret Senest opdateret

Matematiklærerforeningen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Matematiklærerforening (DMLF) /Forlaget MATEMATIK inviterer i samarbejde med med Danmarks Fysik – og Kemilærerforening (DFKF) København/Sjælland til et eftermiddags- og tidligt aftenmøde på Niels Bohr Instituttet i auditoriet A, Blegdamsvej 17, 2100 København Ø, tirsdag den 17. januar 2017 fra kl. 16.00 til kl. 20.00.

Der tages afsæt i de nye Fælles Mål for matematik og naturfag. Konferencen henvender sig til lærere, der underviser i fagene på mellemtrin og ældste trin i grundskolen samt til alle, der er interesseret i arbejdet med energi i naturfagene og i matematik, og som ønsker sig et større ud- og indblik i forståelsen af – og skabelsen af energi.

Kom, lyt og stil spørgsmål til professor em. Holger Bech Nielsen om “Hvad er energi”, hør lektor Anja Andersen causere over temaet “Hvordan skaber stjerner energi?” og to tidligere fagkonsulenter fra Undervisningsministeriet Erland Andersen og Klaus Fink.

Du kan læse mere og se programmet her.

Pris for medlemmer af DMLF eller DFKF er kr. 295,00 eksklusiv moms pr. person.

Pris for øvrige er kr. 495,00 eksklusiv moms pr. person.

Sidste tilmeldingsfrist onsdag den 11. januar 2017.

Powered by Labrador CMS