Sponseret indhold

Andel 

Sponseret indhold

Sponseret indhold: Gratis forløb til natur/teknologi: Sæt klima og energi på skoleskemaet

Vi skal lytte til og inddrage børn og unge i den grønne omstilling. Derfor har Andel søsat en gratis skoletjeneste til mellemtrinnet, som gennem digitale undervisningsforløb, dialog og aktiv læring kan skabe grobund for en grønnere fremtid.

Publiceret Senest opdateret

For skolelærere i Region Sjælland – Tag på tur til Energimissionen

Er du skolelærer i Region Sjælland kan du med din 5. og 6. klasse blive kørt gratis med elbus til Andels skoletjeneste, Energimissionen, i Svinninge, hvor eleverne bygger vindmøller og lærer om sammenhængen mellem energiformer, klimaet og den grønne omstilling.

Lad din klasse se verden i et nyt og tankevækkende perspektiv på den imponerende globus, Science On a Sphere, der kan visualisere vind- og vejrforhold, naturfænomener, energiforbrug og klimaforandringer.

Sponseret indhold: Andel

Energimissionen er Andels gratis undervisningstilbud inden for natur/teknologi. 5. og 6. klasser i Region Sjælland kan komme på gratis besøg hos Andel, hvor de lærer om energi, klima og den grønne omstilling. Besøg bookes via Andel.

Gennem det digitale forløb ’Bliv Energirytter’ kan elever i hele landet lære om energiformer og klimavenlige løsninger. Forløbet er udviklet af Alinea i samarbejde med Andel og kan tilgås via Forstå.dk 

Forløbet har fokus på færdigheds- og vidensområdet ’Stof og energi’. Læs mere og book et besøg her Energimissionen – på tur til skoletjenesten i Svinninge | Andel

For skolelærere i hele landet – Digitalt undervisningsforløb til 5. og 6. klasser

I et gratis undervisningsforløb fra Alinea kan du med hjælp fra Lakserytteren – en kendt figur for mellemtrinnets elever – lære dine elever om energi og klimavenlige løsninger.

Lakserytteren præsenterer det hele i sit farverige og underholdende univers med masser af humor og skæve forsøg, så det bliver undervisning fuld af god energi og elevdeltagelse.

Forløbet er designet til natur/teknologitimerne for elever i 5. og 6. klasse og dækker følgende kompetenceområder med fokus på færdigheds- og vidensområdet ’Stof og energi’:

  • Undersøgelse
  • Modellering
  • Perspektivering
  • Kommunikation

Det digitale undervisningsmateriale kan tilgås gratis af skolelærere og elever i hele Danmark via Forstå.dk. Læs mere om forløbet her Bliv Energirytter – et digitalt undervisningsforløb | Andel

Børn tænker allerede på deres fremtid. Det gør vi også.