Sponseret indhold

Andel 

Sponseret indhold

Fotograf: Jesper Blæsild.

Sponseret indhold: Gratis forløb til natur/teknologi: Sæt klima og energi på skoleskemaet

Vi skal lytte til og inddrage børn og unge i den grønne omstilling. Derfor har Andel søsat en gratis skoletjeneste til mellemtrinnet, som gennem digitale undervisningsforløb, dialog og aktiv læring kan skabe grobund for en grønnere fremtid.

Offentliggjort

For skolelærere i Region Sjælland – Tag på tur til Energimissionen

Er du skolelærer i Region Sjælland kan du med din 5. og 6. klasse blive kørt gratis med elbus til Andels skoletjeneste, Energimissionen, i Svinninge, hvor eleverne bygger vindmøller og lærer om sammenhængen mellem energiformer, klimaet og den grønne omstilling.

Lad din klasse se verden i et nyt og tankevækkende perspektiv på den imponerende globus, Science On a Sphere, der kan visualisere vind- og vejrforhold, naturfænomener, energiforbrug og klimaforandringer.

Sponseret indhold: Andel

Energimissionen er Andels gratis undervisningstilbud inden for Natur/teknologi. 5. og 6. klasser i Region Sjælland kan komme på gratis besøg hos Andel, hvor de lærer om energi, klima og den grønne omstilling. Besøg bookes via Andel.dk/skoletjeneste

Gennem det digitale forløb ’Bliv Energirytter’ kan elever i hele landet lære om energiformer og klimavenlige løsninger. Forløbet er udviklet af Alinea i samarbejde med Andel og kan tilgås via Forstå.dk

Forløbet har fokus på færdigheds- og vidensområdet ’Stof og energi’. Læs mere og book et besøg her Energimissionen

For skolelærere i hele landet – Digitalt undervisningsforløb til 5. og 6. klasser

I et gratis undervisningsforløb fra Alinea kan du med hjælp fra Lakserytteren – en kendt figur for mellemtrinnets elever – lære dine elever om energi og klimavenlige løsninger.

 Lakserytteren præsenterer det hele i sit farverige og underholdende univers med masser af humor og skæve forsøg, så det bliver undervisning fuld af god energi og elevdeltagelse.

Forløbet er designet til Natur/teknologitimerne for elever i 5. og 6. klasse og dækker følgende kompetenceområder med fokus på færdigheds- og vidensområdet ’Stof og energi’:

  • Undersøgelse
  • Modellering
  • Perspektivering
  • Kommunikation

Det digitale undervisningsmateriale kan tilgås gratis af skolelærere og elever i hele Danmark via Forstå.dk. Læs mere om forløbet her Bliv Energirytter

Børn tænker allerede på deres fremtid. Det gør vi også.