Blog

Hvorfor stemme på Pernille List Kristensen?

Hovedstyrelsesvalg 2019 : Med Pernille i hovedstyrelsen får vi en dygtig, ambitiøs og viljestærk kandidat, der kan repræsentere landets lærere på bedste vis. Hun kæmper for, at lærernes stemme skal høres i hovedstyrelsen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolen først betyder, at vores vigtigste opgave er at sikre en hovedstyrelse, der også afspejler lærerprofessionen med nye, tydelige og friske stemmer direkte fra folkeskolens klasselokaler. Hovedstyrelsesvalget er afgørende for vores retning de næste fire år, og derfor er det yderst vigtigt at Danmarks Lærerforening har en hovedstyrelse, som repræsenterer en bred skare af lærere fra den danske folkeskole.

En stemme på Pernille List Kristensen, er en stemme for fornyelse, der kan sætte fokus på udvikling og forandring for lærernes arbejdsmiljø og arbejdstidsaftale, og ikke mindst kampen for ordentlige vilkår for vores børn og unge i folkeskolen. 

Jeg kender vores kandidat, og jeg ved, at Pernille List Kristensen er en lærer med kampgejst, passion og viden direkte fra klasselokalerne, hvilket vil være en berigelse for vores hovedstyrelse. 

Hirma Ljeskovica Bektas

Jeg er lærer med en Cand. pæd. Didaktik Dansk og underviser i udskolingen. Min passion ligger stærkt på vidensdeling og udvikling i folkets skole. Vores elever er et produkt af nutidens samfund, som i den grad gør lærergerningen uundværlig!

Pernille tror på en bedre folkeskole, hvor både elever og lærere trives, og denne folkeskole bør skabes gennem en respektfuld dialog. Med dialogen som hendes vigtigste våben, har Pernille gennem sit virke som medlem af kredsstyrelsen i Vejen lærerkreds kæmpet for en forståelsesramme om lærernes arbejdstid i Vejen kommune. Som en meget dygtig tillidsrepræsentanten har Pernille altid kæmpet for at skabe bedre vilkår for lærerne på Højmarkskolen, og ikke mindst alle andre kollegaer i kommunen. Pernilles retoriske dyd har desuden også sikret et åbent samarbejde mellem ledelse, lærerforening og medarbejder om den enkeltes opgaveoversigt. Hendes kamp for en bedre folkeskole, opleves på tæt hold, hvor debatten, dialogen og nysgerrigheden om folkeskolen vægtes højt. Med et glimt i øjet er Pernille altid klar til at drøfte folkeksolens fremtid, elevernes undervisning, Ny start og lærernes arbejdsvilkår. 

Med Pernille i hovedstyrelsen får vi en dygtig, ambitiøs og viljestærk kandidat, der kan repræsentere landets lærere på bedste vis. Hun kæmper for, at lærernes stemme skal høres i hovedstyrelsen. 

Jeg tænker folkeskolen først, og hermed betyder det også, at vores vigtigste opgave er at sikre en hovedstyrelse, der afspejler hvem vi er.  

Derfor, vil jeg med stolthed anbefale dig at stemme på Pernille List Kristensen.