Folkeskolens historie- og samfundsfagsrådgiver

Folkeskolens historie- og samfundsfagsrådgiver

En sommeraften går på hæld.

Dette skoleår har bragt denne fagblog vidt omkring. Til august tager vi afsted igen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Udenfor lyser midsommerhimlen. Solen er ikke langt nede under horisonten, flagermusene har taget fat på det, de er bedst til, nemlig myggefangt, og der er sandt for dyden nok at tage i i haven i år. Spis bare løs, flagermus. Jeg skal ikke forstyrre jer.

I næste uge er det sommerferie, og bloggen holder en pause. Sådan en blog er en pudsig størrelse, for den har det med at gribe om sig. Som blogger motiveres man til at skrive, selvom der også kan være perioder, hvor man skal grave dybere efter gode, brugbare emner. Men man bliver bedre med tiden, og det er rart.

Hold jer ikke tilbage.

Selvom der er temaer nok at drøfte og skrive om, er I meget velkomne til at sende forslag til noget, der evt. kunne bringes til torvs her på bloggen. Jo flere, der byder ind, jo mere varieret og nuanceret bliver den.

Folkeskolens historie- og samfundsfagsrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Janus Neumann er Folkeskolens historie- og samfundsfagsrådgiver. Hans opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i fagene – så du er meget velkommen til at kontakte ham, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: janusneumann@hotmail.com

Når det nye skoleår begynder i august, vil de først blogge henvende sig de nye kolleger, der tager hul på deres arbejde i vores folkeskole, men som sædvanlig er de gamle rotter velkomne til at læse med.

Den saglige debat også i de nye skoleår.

Ethvert skoleår byder på debatter, også her på kulturfagsbloggene. Det er dybt inspirerende at læse diverse indlæg og holdninger. Lad os vedblive at inspirere hinanden næste år, og til stadighed hjælpe hinanden med at holde debatterne i en sober tone. Også når bølgerne har tendenser til at gå højt.

De er der endnu, flagermusene. Små og kompakte, hurtige og adrætte. Flyvske skygger i skumringen.

Rigtig glædelig midsommer og god sommerferie derude.

Vi høres ved til august.