Guitarlæreren

Blog

Smash Mouth - All star

Du er musiklærer, men orienterer dig primært via klaveret. Hvad gør du med guitarelever og bassisten?

Publiceret Senest opdateret

Guitarlæreren

Denne blog henvender sig primært til musiklærere. Mit fokus vil ligge på musikundervisning i overbygningen. Jeg er selv musiklærer på Galtrup Efterskole, og har undervist i musik siden 2006. Mit mål er at hjælpe lærere, som primært orienterer sig på klaver, med at komme med idéer, tips og tricks til at inspirere guitareleverne på holdet. Min primære formidlingsform vil være film, som enten kan give læreren færdigheder, som kan læres videre eller videregives direkte til eleverne og fungere som undervisningsfilm.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I disse blogs og videoer vil jeg prøve at give tips og tricks til, hvordan guitaristen kan tænkes ind i forskellige arrangementer.

I mange tilfælde er det svært at få guitaren til at lyde præcis som nummeret på Spotify, hvis man kun skal bruge akkorderne fra guitar bogen. 

Jeg vil gerne dele tips, tricks, shortcuts med andre musiklærere, med håb om at sætte gang i en masse erfaringsdeling. 

Filmene kan både bruges af læreren eller eleven.

God fornøjelse. 

Guitarlæreren: Smash Mouth - All star

Powered by Labrador CMS