Guitarlæreren

Blog

The Minds of 99 - Ung Kniv

Dette nummer er fyldt med små melodiske figurer på guitaren. Her er en lille guide til, hvordan de spilles.

Publiceret Senest opdateret

Guitarlæreren

Denne blog henvender sig primært til musiklærere. Mit fokus vil ligge på musikundervisning i overbygningen. Jeg er selv musiklærer på Galtrup Efterskole, og har undervist i musik siden 2006. Mit mål er at hjælpe lærere, som primært orienterer sig på klaver, med at komme med idéer, tips og tricks til at inspirere guitareleverne på holdet. Min primære formidlingsform vil være film, som enten kan give læreren færdigheder, som kan læres videre eller videregives direkte til eleverne og fungere som undervisningsfilm.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Meget musik indeholder guitarfigurer, melodier og riffs, som man ikke lige kan lure af ved hjælp af guitarbogen eller akkordskemaer.

Mange engelsksprogede sange er blevet gennemgået på YouTube, men det kniber lidt mere med de dansksprogede sange. Det vil jeg gerne lave om på. 

Her er en guide om nummeret Ung Kniv af The Minds of 99.

God fornøjelse. 

https://youtu.be/s9KwNNZb42A

Powered by Labrador CMS