Sponseret blog: Microsoft Uddannelse

Sponseret blog: Microsoft Uddannelse

Sponseret blog

Få adgang til gratis online kompetenceudvikling på Microsoft Educator Centre

På Microsoft Educator Centre kan du tage træninger inden for de emner/produkter der interesserer dig og i dit helt eget tempo. Alle gennemførte kurser skrives på din kursusoversigt, så du har bevis for at du har brugt tid på at udvikle dig professionelt. Her får du en guide til hvordan du logger ind og kommer igang.

Publiceret Senest opdateret

Sponseret blog: Microsoft Uddannelse

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

education.microsoft.com kan du tage gratis online træning - både i Microsofts produkter, men også andre emner der fylder i uddannelsessektoren.

Hvis du logger ind, får du mulighed for at samle badges og bruge præstationskoder fra træninger/events du har deltaget i udenfor sitet og samle det hele i din egen personlige kursusoversigt

Brug denne kode på siden, for at få dit første badge: T-KBC87F921

Nederst I postet kommer jeg med et par kursusanbefalinger. Vi forsøger løbende at lokalisere kurser, så de er tilgængelige på dansk.

Guide til at komme igang:

Gå til education.microsoft.com og klik 'Log på'

Log på med den Office 365 konto du måske allerede har tilknyttet eller log på med en anden konto (f.eks. Outlook eller Hotmail)

Når du er logget in vil alle kurser du færdiggør komme på din kursusliste. Hvis du har en præstationskode kan den indløses på følgende måde: 

Klik på 'Indløs præstationskode'

Indtast koden i feltet og klik indløs

Hvis du vil se din oversigt over kurser/events, klik da 'Min profil'

Klik 'Vis udskrifter'

Her kan du se kurset/eventet for den kode du lige har indløst, samt alle øvrige kurser/events du har gennemført i og uden for sitet.

Kursusanbefalinger:

Dansk Minecraft: Education Edition begynderkursus

Dansk Teams begynderkursus

Dansk OneNote begynderkursus

Introduktion til forskellige Microsoft teknologier

Lær om indbyggede læringsværktøjer og hjælpemidler

God fornøjelse!

Powered by Labrador CMS