Sponseret blog: Microsoft Uddannelse

Sponseret indhold

Sponseret indhold: Gør dit CV stærkere med en gratis Microsoft certificering

På Microsoft Learn finder du et univers af inspiration, hvor du gratis kan udvikle dine og dine elevers færdigheder inden for teknologi gennem online træning og tutorials

Publiceret Senest opdateret

Sponseret blog: Microsoft Uddannelse

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad enten du er ansat i en it-afdeling på en skole/kommune eller om du er underviser med interesse for teknologi, så er der med sikkerhed et modul eller en læringssti for dig på Microsoft Learn - uanset om det er tilgængelighedsværktøjer, sikkerhed og compliance, brugerhåndtering eller app-udvikling der interesserer dig.

Du kan gå på opdagelse indenfor bestemte produkter som f.eks. Teams, Microsoft 365 eller Power Platformen eller mere rollespecifikke træninger.

Du kan bruge Microsoft Learn til enten at udvilke dine egne kompetencer eller hjælpe dine elever med at udvikle deres.

Får du blod på tanden og kunne du tænke dig at få på papir på din læring, kan du tage en certificeringseksamen. Resten af skoleåret 2020/21 og så længe lager haves, kan det danske Microsoft Education team tilbyde en kode til gratis at kunne tage enten en af Fundamentals certificeringerne (f.eks. Microsoft 365 (MS-900), Azure (AZ-900) eller Power Platform (PL-900)) eller Microsoft Office Specialist Fundamentals (MOS eksamen).

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil gøre brug af tilbuddet på uddannelse@microsoft.com

Powered by Labrador CMS