Blog

Sidste chance!

Tilmeldingen til Nordisk Matematikkonkurrence slutter liiiige om lidt.

Publiceret Senest opdateret

Matematiklærerforeningen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som I kan se, så er fristen for tilmelding d. 1. november - hvis I skulle komme til at melde jer et par dage efter, så går det nok også ;-)

Vi vil virkelig gerne have flere klasser med end de, der allerede har været så seje at tilmelde sig. Vi håber, at I har lyst til at modtage problemløsningsopgaver til jeres klasser, så de får nogle udfordringer, som giver god mulighed for matematisk samtale. Vi er godt klar over, at Corona fylder meget, men et godt matematikproblem kan måske overskygge Corona i et par lektioner - det er i hvert tilfælde problemer, der kan få eleverne til at diskutere! Der er flere veje til at finde løsninger - hvis der overhovedet er en løsning? Det er nemlig humlen i de opgaver, I får tilsendt - der kan være 0, 1 eller flere løsninger på problemerne.

Så klik ind på:https://dkmat.dk/aktitivteter/nordisk-matematikkonkurrence/nordisk-matematik-konkurrence-2020-2021/

Her tilmelder du din klasse - og hvem ved, måske ses vi til national finale?

God weekend! På vegne af det Nordisk udvalg i Danmarks Matematiklærerforening, Søs