Pædagogik på kanten

Blog

Drenge dropper mobiltelefoner

På intensive læringsforløb får deltagerne kun udleveret deres mobiltelefoner i faste og korte tidsrum. Nogle dropper mobilen helt i løbet af opholdet.

Publiceret Senest opdateret

Pædagogik på Kanten

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Drengene der deltager i EsbjergAkademiet får udleveret deres mobiler til dagens 'Mobiltid'. Selvom drengene jublede, og de glæder sig til at få deres begrænsede daglige  tid med mobitelefonen, erfarer personalet, at flere drenge lader mobilen ligge i løbet af de intensive læringsforløb. Nogle tjekker hurtigt deres telefon i mobiltidens begyndelse og lægger telefonen tilbage i personalets opbevaringskasse resten af  'mobiltiden'. Andre lader den helt ligge.

Det er interessant når flere drenge, der tidligere har deltaget i intensive læringsforløb, har sagt bagefter: Hvorfor er der ingen, der har taget de telefoner fra os før?