Blog

børn undersøger smådyr
Udeskole ved Tadre Mølle i Nationalpark Skjoldungernes Land

Hjælp os med at gøre Skoven i Skolen endnu bedre

Skoven i Skolen er klar med ny hjemmeside, og for at gøre den endnu bedre, søger vi hjælp til at bevare et spørgeskema samt deltagere til en fokusgruppe.

Publiceret Senest opdateret

Hurra! Skoven i Skolens nye hjemmeside er i luften. På siden kan du finde viden, inspiration og materialer til udeskole.

Brug fx søgefunktionen og filtrer ud fra klassetrin, fag, årstid eller naturtype. Eller klik på årstidshjulet og få idéer, der passer til årstiden.

Skoven i skolen

Skoven i skolen giver dig inspiration og materialer til udeskole i natur og kultur – for alle klassetrin og i alle skolens fag. Her kan du blandt andet få årstidsrelevante aktiviteter, undervisningsforløb og masser af viden. Bag Skoven i skolen er de danske nationalparker i et bredt samarbejde med andre grønne organisationer, naturvejledere, lærere og forskere.

Vi håber, at I vil blive glade for den. Og for god ordens skyld: Det koster ikke noget :)

Hjælp os med et spørgeskema

Vi vil meget gerne høre din mening om hjemmesiden - og dine eventuelle idéer til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Derfor har vi sat gang i en evaluering.

Helt konkret har vi brug for din hjælp til at besvare et spørgeskema. Det tager 7-10 minutter, det er anonymt og det vil give os viden om, hvordan vi kan gøre Skoven i Skolen bedre, målrettet og mere brugbar.

Klik her: https://moos-bjerre.dk/Skoven-i-skolen

Vær med i fokusgruppe

Vi søger også deltagere til en fokusgruppe, hvor vi kan gå endnu mere i dybden med, hvordan vi med Skoven i Skolen kan hjælpe flere lærere og pædagoger med at flytte dele af undervisningen ud.

Hvis du vil være med, vil vi bede dig udfylde dette ultrakorte spørgeskema (2 min): https://moos-bjerre.dk/SIS_fokusgruppe

På baggrund af dette spørgeskema udvælges en god, bred fokusgruppe, som inviteres til et virtuelt fokusgruppeinterview, der tager cirka 2 timer.

Tak

Vi håber, I vil hjælpe. Det vil også være en stor hjælp, hvis I vil dele dette med andre lærere, pædagoger, lærerstuderende og undervisere.

TAK! TAK! TAK!

Powered by Labrador CMS