Blog

Find masser af inspiration til udeskole i natur og kultur, når Skoven i Skolen lancerer ny hjemmeside med ny visuel identitet, nye materialer og nye funktioner.

Skoven i Skolen lancerer ny hjemmeside

Den 15. marts går Skoven i Skolen i luften med en splinterny hjemmeside og det fejrer vi med et webinar fra klokken 15-16. Kom og vær med!

Publiceret Senest opdateret

Den 15. marts 2023 går Skoven i Skolen i luften med en helt ny hjemmeside. På hjemmesiden finder du viden, inspiration og undervisningsmaterialer til udeskole i alle naturtyper, alle fag og for alle klassetrin.

Vær med til lancerings-webinar den 15. marts

Skoven i skolen

Skoven i skolen giver dig inspiration og materialer til udeskole i natur og kultur – for alle klassetrin og i alle skolens fag. Her kan du blandt andet få årstidsrelevante aktiviteter, undervisningsforløb og masser af viden. Bag Skoven i skolen er de danske nationalparker i et bredt samarbejde med andre grønne organisationer, naturvejledere, lærere og forskere.

For at fejre at den nye hjemmeside er i luften, inviterer vi til et spændende lancerings-webinar den 15. marts klokken 15-16.

På webinaret vil der være indlæg fra både forskere og lærere om udeskole i teori og praksis. Vi præsenterer det nye site og de muligheder, det giver dig for inspiration og konkrete værktøjer til udeskole.

TILMELDING: https://nordea-fonden.videomarketingplatform.co/webinar-inspiration-til-udeskole-i

PROGRAM

15.00: Velkommen v/ Skoven i Skolen

15.05: Hvorfor skal børn undervises ude? v/ udeskole-forsker Mads Bølling, Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse og adjunkt ved VIA University College, Forskningscenter for Pædagogik og Dannelse.

15.15: Skoven i Skolen i praksis v/ lærer Mette Borremose, Skovshoved Skole.

15.25: Præsentation af Skoven i Skolens splinternye hjemmeside v/ Skoven i Skolen

15.35: Skoven i Skolen som redskab og inspiration til udeskole i alle fag og alle klassetrin v/ PhD, forskningsleder og lektor Karen Barfod, VIA University College.

15.40: Natursynsspillet – introduktion til et nyt spil på skoven-i-skolen.dk

15.45: Spørgsmål i plenum

16.00: Tak for i dag.

Vi glæder os og håber, vi får en god eftermiddag!

Følg med her på bloggen

Vi har meget mere at fortælle - men det må vente, for vi har travlt med at få det hele færdigt til næste uge.

Vi håber derfor, at du vil læse med her på bloggen, hvor vi snart vil dele meget mere viden om Skoven i Skolen, blandt andet om hvordan den nye hjemmeside kan bruges og hvad du kan finde af nye materialer og funktioner.

Tak fordi du læser med!