Sponseret blog: Microsoft Uddannelse

Sponseret blog

Giv opgavemodulet i Microsoft Teams superkræfter med Studi.ly

Under skolelukningen i foråret 2020, er mange skoler kommet i gang med at bruge Microsoft Teams. Læs her om inLogics Teams app Studi.ly, og hvordan den kan hjælpe dig i din skolehverdag

Publiceret Senest opdateret

Sponseret blog: Microsoft Uddannelse

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Coronaepidemien har digitaliseret de danske skoler hurtigere end nogen minister, skoleleder eller lærer kunne have forudset. Med kort varsel måtte I alle omstille jer til fjernundervisning hjemmefra. Mange valgte at bruge Microsoft Teams som samlende platform til videomøder, nem adgang til deling af filer og klassematerialer, samarbejde i OneNote Klassenotesbog og opgaveaflevering. 

På mange skoler skal lærere og elever navigere mellem mange systemer, platforme og portaler for at håndtere lektier, afleveringer, karakterer, læseplaner og online møder. Alt dette kan gøres i Microsoft Teams.

I Danmark er vi glade for gruppearbejde og har vænnet os til 7-trins karakterskalaen, som ikke understøttes i Microsoft Teams. Denne udfordring har Microsofts partner inLogic løst ved at udvikle app’en Studi.ly til Microsoft Teams. Studi.ly forenkler mange af lærerens daglige opgaver såsom lektier, vedligeholdelse af forløb og afleveringer, som kan være individuelle, lærerorganiserede grupper og elevdefinerede grupper. Tillige kan læreren vælge om afleveringer skal vurderes med 7-trins karakterskalaen, bestået/ikke bestået, ingen karakter eller 0-100 point.

Studi.ly hjælper til at skabe overblik over mange af dine arbejdsopgaver. Kalenderen indeholder ikke bare lektioner i klassens Outlook-kalender, men også lektier og afleveringer. Opgavemodulet i Studi.ly erstatter opgavemodulet i Microsoft Teams og Studieplanen er et helt nyt værktøj som du kun finder i Studi.ly

Studi.ly er blevet til i et samarbejde med skolelærere og elever og modtagelsen har været særdeles positiv. Det er således et færdigt produkt du får i hånden når du vælger Studi.ly, og du skal ikke bekymre dig om opdateringer - både Teams og Studi.ly opdateres løbende. Nye funktioner bliver løbende integreret, f.eks statistikker som gør det nemt at overskue mange elever samtidigt. Studi.ly giver kort sagt Teams superkræfter.

Dette blogpost er udviklet i samarbejde mellem Microsoft Education og inLogic.

Læs mere om om Studi.ly og kontakt inLogic på: www.studi.ly/da

Kontakt Microsoft Uddannelse på: uddannelse@microsoft.com