Blog

Tekstmobile

Du betyder noget

Publiceret Senest opdateret

Creative Writing

Cecilie Rosdahl, født 1975, er uddannet billedkunstner, manuskriptforfatter og lærer med en kandidat i didaktik (dansk). Cecilie er også High Performance Master Coach i præstationsfremmende psykologi, og forfatter til flere romaner og skrivemanualer, herunder målrettet folkeskolen: Forfatterværksted og Creative writing. Bloggen handler om kreative skriveøvelser og overvejelser i forbindelse med at undervise i fiktionsskrivning. Cecilie holder desuden skrivekurser i romanskrivning og creative writing.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I denne coronatid kan man lade eleverne arbejde med tekst på andre måder. Tekstmobilen er til min bror, som jeg ikke kan se i denne tid. Jeg har sendt ham mobilen med ord og tanker - en kærlighedserklæring til at hænge op og sprede lidt lys og glæde.

Lad eleverne lave en tekstmobile "Du betyder noget" og sende enten fysisk eller som en billedbesked til en, der betyder noget.

Materialer:

* Papir

* Tråd, garn, bånd

* Lim

* Tush

Powered by Labrador CMS