Folkeskolens idrætsrådgiver

Blog

Husk tilmelding til aktiv året rundt

Der er mange bolde i luften især for nye lærere. Ud over nye elever, kollegaer, ledelse, faglige udfordringer – ja, så er der også en bevægelsesdel, der ikke må glemmes. Hjemmesiden ’aktiv året rundt’ kan hjælpe dig godt på vej…

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foto: Pixabay/google.com

Hvert år i ugerne 39-41 løber skolernes sundhedsuger af stablen. Konceptet bag ugerne sætter fokus på sundhed og bevægelse på en sjov og lærerig måde. Hvis klassen/læreren ønsker det, kan ugerne også bruges som et konkurrenceelement.

Læreren og eleverne modtager, udover spændende aktive øvelser og ideer til at sætte fokus på sundhedsbegrebet, hvert år en gave, som kan bruges til de aktive uger. Ét år har det været små bolde, ét andet år frisbee. I år får alle elever en ZigZag (en hacky Sack), som ikke blot kan bruges i de udvalgte uger, men som gerne skal følge eleverne igennem hele dette skoleår.

Folkeskolens idrætsrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Trine Hemmer-Hansen er Folkeskolens idrætsrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: trinehemmer@hotmail.com

Gå på opdagelse på nedenstående hjemmeside:

Hvad enten du som lærer søger eller mangler inspiration til sundhedsuger, bevægelsesdelen eller har lyst til at din klasse skal deltage i én af de tre konkurrencer.

www.aktivaaretrundt.dk