Folkeskolens idrætsrådgiver

Blog

Idrætskurser til næste skoleår

Hvad enten du mangler inspiration indenfor idrætsfaget, bevægelse i undervisningen, motorik eller noget helt fjerde, så er der rig mulighed for at få udviklet dine kompetencer med hjælp fra næste skoleårs mange idrætskurser.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foto: Pixabay.com

Det er allerede nu, der skal tænkes på tilmelding til næste skoleårs kurser. Dansk skoleidræt har et hav af udbud, som er inddelt i seks forskellige temaer:

  • Idrætsfaget
  • Aktive pauser
  • Bevægelse i undervisningen
  • Motorik
  • Sundhedsundervisningen
  • Junioridrætslederuddannelsen

Folkeskolens idrætsrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Trine Hemmer-Hansen er Folkeskolens idrætsrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: trinehemmer@hotmail.com

Under hvert tema er der forskellige kurser, som kan tilmeldes – alt afhængig af om du er elev, pædagogisk personale eller lærerstuderende.

Tilmelding er efter først til mølle-princippet!

Tjek følgende link:

https://skoleidraet.dk/nyheder/kurser-for-naeste-skoleaar-er-klar/