Blog

Lav en tekstmobile

Du betyder noget

Publiceret Senest opdateret

Creative Writing

Cecilie Rosdahl, født 1975, er uddannet billedkunstner, manuskriptforfatter og lærer med en kandidat i didaktik (dansk). Cecilie er også High Performance Master Coach i præstationsfremmende psykologi, og forfatter til flere romaner og skrivemanualer, herunder målrettet folkeskolen: Forfatterværksted og Creative writing. Bloggen handler om kreative skriveøvelser og overvejelser i forbindelse med at undervise i fiktionsskrivning. Cecilie holder desuden skrivekurser i romanskrivning og creative writing.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I denne coronatid kan eleverne arbejde med tekst på nye måder og kombinere at sende en tanke, til en de holder af - og samtidig skrive, bruge den hænderne og sende en sød tanke. Tekstmobilen er til min bror, som jeg i denne tid ikke kan se - sendt med post.

Lad eleverne lave en tekstmobile og lade dem sende fysisk eller på billede.

Powered by Labrador CMS