Blog

Skriv en løgnehistorie

- fri fantasi

Publiceret Senest opdateret

Creative Writing

Cecilie Rosdahl, født 1975, er uddannet billedkunstner, manuskriptforfatter og lærer med en kandidat i didaktik (dansk). Cecilie er også High Performance Master Coach i præstationsfremmende psykologi, og forfatter til flere romaner og skrivemanualer, herunder målrettet folkeskolen: Forfatterværksted og Creative writing. Bloggen handler om kreative skriveøvelser og overvejelser i forbindelse med at undervise i fiktionsskrivning. Cecilie holder desuden skrivekurser i romanskrivning og creative writing.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Instruktion

Skriv en løgnehistorie.

Tid

10 minutter

Inspiration

I dag kørte jeg på min mountainbike ved søerne, da der pludselig fløj en svane ind i mig. Vingefanget var så stort, at fuglen slog mig omkuld og jeg fløj fire meter hen ad cykelstien. Svanen begyndte at bide i mig, mens den lå ovenpå mig sammen med cyklen. Jeg kastede op ud over dens hvide fjer og begyndte at nyse helt vildt, fordi jeg har fugleallergi. Så kom der en ambulance forbi, tilfældigvis, fordi det var lige ved siden af Riget. Jeg blev løftet op på en båre og kørt i udrykning til hospitalet, hvor der blev konstateret åbent kraniebrud. Efter et par timer indtraf rigor mortis. Det er ikke første gang, der flyver en fugl ind i mig ved søerne. Sidste gang var en måge. Da havde jeg lige set ”Fuglene.”