Folkeskolens madkundskabsrådgiver
Blog
Ny mand på madkundskabsbloggen
Okay, gutter og gutinder, hvis vi skal have det her til at fungere, skal vi relationsdanne. Sådan er det i lærerpraksis i samspillet mellem lærer og elever – er det også sådan i bloggerverdenen?
Jeg tænker, at der må være noget om snakken. Der nævnes i diverse guides til gode blogindlæg, at jeg skal: ”Huske, at bloglæsere følger en blogger og ikke en blog”. Så jeg tænkte at mit første blogindlæg måtte handle en smule om mig.
Og hvorfor så det? Jo, hvis det skal virke interessant at følge mine blogindlæg om madkundskab på Folkeskolen, må vi skulle connecte og relationsdanne, da I forhåbentlig får lyst til at følge mig og ikke bloggen. Og heraf kommer min parallel til folkeskolehvervet.
Det vigtigste for en lærer, er efter min opfattelse helt klart at kunne relationsdanne med eleverne, forældrene og kollegaer. Og med læsere?
Og hvem er han så, ham den nye…?
Som skolelærer gennem 12 år, oplever jeg stor effekt i relationsdannnelsen med eleverne og forældrene, hvis jeg deler nogle personlige facts med dem. Så det får I ski også lige.
Jeg er uddannet i madkundskab, dansk, idræt, geografi og praktikvejledning. Har været på Østermarkskolen siden 2008. Underviser fem hold i madkundskab.
Mit liv er simpelt: Familie, arbejde, håndbold og masser af mad (og vin). MTB og fodbold med sønnike. Bagning med datter. Fritiden bruges meget på håndbold. Spiller selv, er U9-træner, målmandstræner og udvalgsmedlem i den lokale håndboldklub i Svenstrup ved Aalborg.
Jeg har altid gang i et madlavningsrelateret projekt. Får at vide, at jeg bruger for mange penge på køkkengrej (jeg er ikke enig…). Vil altid gerne samle familie og venner - selvfølgelig over et godt måltid, da alle jo ved, at mad samler folk.
Indholdet på bloggen
Mine blogindlæg vil handle om alverdens facetter af madkundskabslærerlivet. Jeg tænker undervisningsideer, pædagogiske ideer og tiltag, hverdagens succeser og nederlag, gode links, politiske tiltag, madkundskabs gadgets og måske en lille madteori her og der.
Så lyder dette spændende i dine ører, så klikker du lige på det røde logo i toppen af skærmen, hvor der står ”Abonner”.
Skriv endelig til mig!
Hvis du har en fed madkundskabsoplevelse, en madhistorie, et undervisningslink, skal du være velkommen til at skrive til mig på: Domesticscience@yahoo.com eller smid en kommentar nederst på siden.
Gastronomiske hilsner
Christian