Folkeskolens madkundskabsrådgiver

Blog

Sygemeldt

For første gang i mit lange lærerliv er jeg sygemeldt i lang tid. Den 23. september brækkede jeg min højre ankel tre steder. Det er en mærkelig periode. Skolen, undervisningen og alle de opgaver, der normalt fylder i ens hverdag, kommer på standby.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dagsordenen bliver helt anderledes. De ni dage på Kolding sygehus og de to operationer overlod jeg trygt til sygehuspersonalet. De er superdygtige, omsorgsfulde og efterlader mig med en stor tak til og for det danske sygehusvæsen.

Hjemme futtede jeg rundt på en kontorstol i mange uger. Fik besøg fra mit team og andre kollegaer, så jeg har kontakt til mit arbejdsliv.

Folkeskolens madkundskabsrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Christian Bunk Svane er Folkeskolens madkundskabsrådgiver. Hans opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte ham, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: domesticscience@yahoo.com

Snakkede med min chef om vikardækning og har flere gange snakket med vikaren, som har overtaget alt madkundskab på 5. årgang (tre klasser). De arbejdede med Goccok smagekassen. Den 6.klasse jeg har, fik flyttet rundt på skemaet, så de havde dansk. Da jeg stadig er sygemeldt, fortsætter vikaren med madkundskab nu med 5. årgang og 6.klasse. (Håndværk og design er gemt til mig).

Der er kontakt med kommunen. Der er skrevet mål og delmål. Og jo det er meningen at jeg skal tilbage til min arbejdsplads, når jeg kan gå igen. Huske at læse og udfylde skemaer på e.boks.

Jeg har været hos egen læge efter en lægeerklæring, flere gange til kontrol på Kolding sygehus – da jeg fik betændelse to gange.

Går til genoptræning.

Begynder at tænke arbejde igen.

Efter vinterferien skal jeg begynde igen på reduceret timetal. I den forbindelse skal der holdes møde med min hjemkommune, min chef og mig.

Skal op i arbejdsgear igen. Nu begynder jeg med blog indlæg, læsning på smag for livets hjemmeside og Helle Brønnum Carlsens ”Grisen. En kulturhistorisk og gastronomisk fortælling” og udarbejdelse af et evalueringsskema til ”Verdensmål og madkundskab” – som er det, jeg skal begynde at arbejde med efter vinterferien i 6 klasse.