Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Blog

Deutschstunde

"Vi giver jer Tyskland tilbage" og en tysk film.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Erika Wünsche er Folkeskolens tysk- og franskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: erikawunsche64@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dagbladet Informations podcast-serie "Deutschstunde" med undertitlen "Vi giver jer Tyskland tilbage" er værd at lytte til og kan gøre os tysklærere og andre tyskinteresserede klogere på bl. a. tyske digtere, tyske komponister og tysk film. 

Lyt her;

https://www.information.dk/podcast/deutschstunde

Den tyske forfatter Siegfried Lenz' bog "Deutschstunde", der foregår i det dansk/tyske grænseland i 1940'erne, er filmatiseret og har lige haft premiere i Tyskland. På rollelisten ses også danske Sonja Richter. Jeg håber filmen kommer til Danmark.

Mere om filmen her;

http://www.filmstarts.de/kritiken/259283.html