Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Blog

"Gå baglæns........."

"Gør noget unyttigt" og "vi skal gøre alle til fremtidens vindere", sagt i nytårstalen af hhv. vor Dronning og vor statsminister for et par år siden.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Erika Wünsche er Folkeskolens tysk- og franskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: erikawunsche64@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Disse to udsagn bliver, bl.a., taget under formanende og moraliserende behandling af Svend Brinkmann i den nytårstale han gav i nyhedsprogrammet Deadline på DR2 d. 1.1.19. Når nu  Lars Løkke desværre ikke nævnte skole eller uddannelse med en eneste sætning, så er det godt at Svend Brinkmann gør.

Se talen her; (hvis du ikke orker hele Deadline, så kommer talen efter 27,44 minutter)

https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-10/deadline-2019-01-01