Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Blog

Kreativ sprogkonkurrence for tyskelever

Konkurrencen #WörterVerändernWelten er arrangeret af Det Nationale Center for Fremmedsprog, NCFF, i samarbejde med Goethe-Instituttet, Sproglærerforeningen og Tysklærerforeningen for Grundskolen.

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens tysk- og franskrådgiver

Hvert fags netværk på folkeskolen.dk har en lærer tilknyttet som faglig rådgiver. Erika Wünsche er Folkeskolens tysk- og franskrådgiver. Hendes opgaver er både at blogge, at deltage i debatten på det faglige netværk, finde nye bloggere og være bindeled til redaktionen om, hvad der rører sig i faget – så du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du har et spørgsmål, har lyst til at blogge eller gerne vil dele gode erfaringer fra din undervisning: erikawunsche64@gmail.com

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I forbindelse med det dansk-tyske kulturelle venskabsår 2020 kan du og dine elever være med i konkurrencen, der løber fra 1. november 2020 til 1. marts 2021. indenfor denne periode kan man selv placere de 4-6 lektioner, som deltagelsen kræver. NCFF udarbejder undervisningsmateriale, der er lige til at bruge. 

Se mere her;

https://ncff.dk/aktuelt/nyheder/nyhed/artikel/woerterveraendernwelten-en-kreativ-sprogkonkurrence-for-tyskelever-i-8-10-klasse-i-skoleaaret-2020/